08 May
08May

Μια Περιπέτεια στην Πάργα


Το φετινό Πάσχα, αποφασίσαμε να κάνουμε μια εξόρμηση στην όμορφη Πάργα. 

Ωστόσο, αυτή τη φορά, δεν ήμασταν μόνοι μας. Ο αγαπημένος μας Ταρζάν, ο σκύλος μας, μας συντροφεύεσε σε αυτή την απόδραση. 

Ήταν η πρώτη του φορά στη Πάργα και η ανυπομονησία μας ήταν μεγάλη να μοιραστούμε αυτή την εμπειρία μαζί του.
Μετά από περίπου μια δίωρη διαδρομή, φτάσαμε στη γέφυρα του Ριου και πηραμε το καράβι. Από τη στιγμή που ο Ταρζάν ανεβηκε πάνω να κανει μια μικρη βολτα φάνηκε ότι η ατμόσφαιρα του λιμανιού και το ηχόχρωμα των κυμάτων τον συνεπήρε. Ήταν σαν να καταλάβαινε την περιπέτεια που τον περίμενε.
Καθώς αναχωρούσαμε, ο Ταρζάν εκδήλωνε τον ενθουσιασμό του παρατηρώντας τη θάλασσα και τα περίχωρα του πλοίου. Και ενώ το περπάτημα στο καράβι ήταν μια νέα εμπειρία γι' αυτόν, φάνηκε να το απολαμβάνει.

Μόλις φτάσαμε στην Πάργα, ο Ταρζάν ήταν απόλυτα εντυπωσιασμένος από το περιβάλλον. Η πρώτη του επαφή με τη θάλασσα από κοντά ήταν συγκλονιστική γι' αυτόν. Τρέξαμε στις παραλίες, και ο Ταρζάν δεν μπορούσε να σταματήσει να παίζει στο γρασίδι και να απολαμβάνει τα παιχνίδια με εμάς στο σπίτι.

Ο Ταρζάν φαίνεται πως έχει ακόμα πολλά να μάθει και να εξερευνήσει, καθώς είναι ακόμα μικρό κουτάβι. Το να κυνηγά γάτες και πουλιά είναι φυσικό για εκείνον και αυτό θα απαιτήσει λίγη εκπαίδευση για να καταλάβει ποιες συμπεριφορές είναι αποδεκτές.

Το ταξίδι με το αυτοκίνητο είναι σίγουρα μια πρόκληση, αλλά ο Ταρζάν φαίνεται να το αντιμετωπίζει με θάρρος και περιέργεια. Το σημαντικό είναι να του προσφέρουμε την απαραίτητη άνεση και ασφάλεια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Περα απο το αγχος η χαρά που αισθανθηκαμε βλέποντάς τον να ευχαριστιέται το γρασίδι και την άμμο ηταν ανεκτίμητη. 

Η χαρά και ο ενθουσιασμός του ήταν μοναδική και δεν μπορούσαμε παρά να νιώσουμε ευγνωμοσύνη που είχαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε αυτή την εμπειρία μαζί του.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.